Patriotaften

Patriotaften 2017

Patriotaften, førpremiere og premiere. Alt på en og samme kveld!

En uforglemmelig aften i patriotismens tegn

Du og vi andre i Harstad profileringspool er uten tvil stolte patrioter. Patriotisme (fra latin patria, «fedreland»), er følelsen av kjærlighet, tilknytning og forpliktelse til ens eget fedreland eller by. Og for oss handler det om vår egen by Harstad.

Årets patriotaften blir en opplevelse helt utenom det vanlige. Vi skal først til en førpremiere der champagnekorkene sprettes og vi får møte mennesker som er i den ypperste verdenstoppen. Deretter går turen til et helt, helt annerledes sted der vi har jobbet hardt og lenge for å få til en premiereaften som vil bringe frem latter, tårer, sterke følelser og forhåpentligvis stående applaus. Bare omgivelsene i seg selv vil skape en unik stemning.

Vi innrømmer premierenerver, men vi er likevel overbeviste om at dette blir magisk, nært og en opplevelse du bare har sett på TV tidligere. Mer vil vi ikke røpe nå.

Vi kan trygt si at vi gleder oss stort til å presentere denne vakre opplevelsen nettopp for deg. Du – sammen med andre flotte poolmedlemmer – som er stolte og verdifulle patrioter for de tusen gleders by: Harstad!

PS! Det er lurt å melde seg på allerede i dag (først til mølla-prinsippet) [ekstern lenke – påmelding]

  • Dato: Fredag 10. februar 2017
  • Møtested: Scandic Hotel (“Grand-trappa”) / Tidspunkt: Kl. 19:00 Antrekk: Casual
  • Priser: A-medlem: kr 500,-. B-medlem: kr 750,-
  • Påmeldingsfrist: Tirsdag 7. februar kl. 16:00
  • NB: Ta på dere varme klær. Vi skal være innendørs, men lokalet er av det rustikke slaget.