Bakgårdsstaben og produsent er på plass igjen

Bakgårdsstaben og produsent er på plass igjen

Bakgårdsstaben og produsenten er på plass igjen!

Fredag kveld ble det klart at hele staben og produsenten for BAKGÅRDEN er på plass igjen.

– Vi er svært glade for at vi har greid å lande en ny avtale med produsent Børge Hoseth, og at de fantastiske medlemmene av staben i BAKGÅRDEN med dette har sagt seg villige til å fortsette sin uvurderlige innsats for regionens største byfest. De frivillige i staben er svært viktige for oss, og vi er utrolig glade for at de er med videre, sier styreleder Kristine Drechsler Hansen i Harstad profileringspool.

Det var like før jul at det ble kjent at styret i profileringspoolen og produsenten for BAKGÅRDEN, Børge Hoseth, ikke ble enige om en ny avtale for 2018. Det førte til at de 24 frivillige medlemmene av staben i BAKGÅRDEN valgte å legge ned sitt arbeid med festivalen.

– Dersom vi skal greie å gjøre vår jobb, er vi helt avhengige av at BAKGÅRDEN har en produsent som har kjennskap til festivalen, og som vet hvilke arbeidsoppgaver som ligger foran oss. Vi er derfor svært glade for at Hoseth er tilbake i jobb, og vi ser fram til å sette alle kluter til slik at vi også i år kan lage en festival som vi kan være stolt av. Det er viktig for oss at vi produserer en festival som er en trygg folkefest for hele Harstads befolkning, og ikke minst alle våre frivillige som arbeider gratis for å lage BAKGÅRDEN, sier talsperson for staben, Ron Torbjørnsen.

Festivalsjef Jan Santocono er både lettet og glad for at hele staben nå er klare for å se framover, og at produsent Børge Hoseth igjen er tilbake på kontoret i Sjøgata.

– Vi har mye arbeid foran oss, men jeg ser fram til å kunne presentere 10-årsjubileet vårt i august. Det skal bli tidendes beste BAKGÅRD-festival!

Sjekk ut de allerede lanserte artistene til BAKGÅRDEN 10-ÅR