Lys i mørketida

Bli med å lyse opp Harstad

Bli med å lyse opp Harstad

Lysene i TV-tårnet gjør mørketida litt lysere og litt lettere for oss alle. TV-tårnet er blitt et fyrtårn som gjør oss alle stolte av byen vi bor i!

Kjære harstadværing!

Harstad profileringspool er en ideell organisasjon som ønsker å bidra til positiv byutvikling.  Gjennom vår visjon «Seire ved å dele», står vi bak en rekke arrangementer som innbyggerne i Harstad setter stor pris på, som for eksempel Bakgården, Harstadkonferansen og gratisarrangementet Folk i Parken. Og ikke minst: Vi tenner lysene i TV-tårnet og sørger for at mørketida oppleves litt lettere for oss som bor i Vågsfjordens perle.

1. desember skal vi igjen tenne lys, både i TV-tårnet og i Generalhagen.  Men for å få til dette trenger vi din hjelp i form av et økonomisk bidrag. Sammen med våre medlemmer, det øvrige næringslivet og innbyggerne i byen, håper Harstad profileringspool å realisere og å videreutvikle dette lysende prosjektet. Vi håper derfor at du og din bedrift vil tegne dere for en treårs-avtale. Som takk vil vi profilere din bedrift i annonser, på våre nettsider og i sosiale medier, der TV-tårnet nå har mer enn 7.000 følgere som heier på oss!

Hvor mye du ønsker å bidra med, bestemmer du selvfølgelig selv, men alle monner drar. Sammen har vi lyktes i å tenne lys i 11 år, og sammen skal vi få det til i år også. Det er det vi kaller Seire ved å dele!

Belysningen av TV–tårnet er i dag et samarbeid mellom Harstad profileringspool, Marios Musikk, Hålogaland Kraft, Relacom, Byggesystemer, Hålogaland Kraft Bredbånd og Telenor.

Bli med å lyse opp Harstad
Last ned avtalen på denne linken – TV-tårnet og Generalhagen