Vil din bedrift være med?

Byggesystemer og SAM Lekeland er med.
Vil du også være med og Seire ved å dele?

Bli med og lag familiefest i Folkeparken

Familiefesten Folk i Parken er blitt en eventyrlig suksess. Har du og din bedrift lyst å bli med og skrive et nytt kapittel i dette familieeventyret?

I tre år har Harstad profileringspool, i samarbeid med studentene ved Praktisk prosjektledelse, sørget for at nærmere 3.000 små og store harstadværinger har spist, lekt og kost seg i Folkeparken – helt gratis.

I år gjør vi det igjen, men denne gangen trenger vi hjelp fra deg og din bedrift!

Årets studenter er opptatt med å lage bursdagsselskap for å feire UiT’s 50-årsjubileum. Derfor trenger vi minimum 3-4 bedrifter som tar ansvar for én base hver i Folkeparken. På basene skal det tilbys mat og drikke, samt aktiviteter for barn i alle aldre. Dette kan være alt fra bruskassestabling og potetløp, til ansiktmaling og konsert –   bare fantasien som setter grenser. Vi i Profileringspoolen følger opp, veileder og hjelper til der det er ønskelig.

Benytt muligheten til å være med på å lage en morsom familiefest for alle medlemmene i Harstad profileringspool, deres familier og venner tirsdag 29.mai kl. 17-20 🙂 Det finnes knapt en bedre måte å profilere din bedrift på enn å produsere og arrangere et slikt gratis-event for små og store harstadværinger. I tillegg til positiv profilering, vil et slikt prosjekt også være med på å bygge en positiv kultur innad i egen bedrift!

Byggesystemer og SAM Lekeland er allerede med, og vi er superglade for at de er med på laget!

Ta kontakt med vår prosjektleder dersom du har spørsmål, eller ønsker å bidra 🙂

Maria Henriette Nygård
folkiparken@pool1.no
Tlf: 99322718