BAKGÅRDEN 2018: Programmet er komplett 🙂

Zara Larsson, Level 42, AURORA, Dance With a Stranger, Sivert Høyem, Raga Rockers, JANOVE, Return, Halie, ONKLP & De fjerne slektningene og Store P kommer. Kommer du?

Vi håper at også våre eiere blir med på jubileet i august 🙂

BAKGÅRDEN feirer sitt 10-årsjubileum med tidenes artistrekke. Og alle medlemsbedriftene i Harstad profileringspool, som eier festivalen, er selvfølgelig invitert til byfesten!

16.-18. august håper vi at sentrum av Harstad skal syde av glade mennesker, fra morgen til kveld. BAKGÅRDENS unike kombinasjon av et sydende marked og festivalområde midt i Harstad sentrum trakk i fjor hele 17.000 personer til Vågsfjordens perle.

– Vi er utrolig stolte av årets lineup, som vi mener er den sterkeste i festivalens 10 år lange historie. Vi har lyktes i å hente artister fra øverste hylle på den internasjonale popscenen, og sammen med legendariske band og artister på den norske musikkscenen, har vi satt sammen et program som vi håper og tror vil falle i smak hos et godt vant festivalpublikum i Harstad, sier festivalsjef Jan Santocono.

Bandene som skal stå på scenen foran verdens beste bakgårdspublikum, består altså av den svenske popyndlingen Zara Larsson, funkrockerne i Level 42, fenomenet AURORA, de legendariske bandene Dance With a Stranger, Raga Rockers, Return og Sivert Høyem. Kaizers-vokalist JANOVE kommer, det samme gjør stjerneskuddet Halie, ønskefavoritten ONKLP & De fjerne slektningene og kritikerfavoritten Store P. Samlet utgjør de et program som gjør at BAKGÅRDEN har noe for enhver smak. Alt ligger til rette for at vi får fine dager i august:

Du kan sikre deg billetter til BAKGÅRDEN her: