highasakite

Dørene åpnes kl. 20.30

Vi oppfordrer alle til å komme tidlig!

Dette blir forhåpentlig en konsert for minneboka

Vi oppfordrer alle som har billetter til lørdagens konsert med Highasakite, å komme tidlig.

Konserten er, nær sagt selvfølgelig, utsolgt, og vi gleder oss stort til at Norges største og for tiden beste band skal spille i Nordic Hall under årets første BAKgården Live arrangement.

Dørene til Nordic Hall åpner klokken 20.30, og før bandet går på sørger DJ Rino Klausen for at det blir god stemning i lokalet.

Bandet skulle egentlig spilt i Harstad 21. januar, i forbindelse med Harstadkonferansen, men måtte avlyse på grunn av sykdom hos et bandmedlem. Alle de som hadde kjøpt billetter til konserten i januar, kan benytte disse på den nye datoen.

Og vi som har ventet på noe godt, har ikke ventet forgjeves. Lørdag 8. april skal vi endelig få oppleve Highasakite i Harstad. Og det er all grunn til å glede seg. Bandet har turnert over hele verden, og rapporteres å være i storform. Anmelderne lar seg også begeistre etter å ha overvært en konsert med Highasakite. Eller som Aftenpostens anmelder skrev etter opptredenen på Øya i fjor sommer:

“Jeg pleier vanligvis å unngå dansing mens jeg står og noterer, men denne gangen ble det for vanskelig.Highasakite utforsker dunkle lydlandskap med en intensitet som er til å ta og føle på. Det betyr på ingen måte at dette er en dyster seanse. Dette er musikk som fenger, skrevet med en fantastisk popteft. Bandet har tilskuerne med på laget, og når de avslutter med «Since Last Wednesday» er stemningen elektrisk.

Dette er noe av det beste norsk musikk har å by på”.

HIGHSAKITE slapp debutalbumet sitt, All That Floats Will Rain, i februar 2012. Albumet fikk blant annet terningkast seks av Dagbladet. Bandets andre album, Silent Treatment, ble gitt ut i februar 2014. For dette albumet ble bandet kåret til årets popgruppe under Spellemannprisen 2014. Bandets tredje album, Camp Echo, ble gitt ut i fjor.