Gjert Ingebrigtsen

Norges mest suksessrike idretstrener kommer til Harstadkonferansen

Norges mest suksessrike idrettstrener kommer til Harstadkonferansen 2019

Norges mest suksessrike idrettstrener, Gjert Ingebrigtsen, kommer til Harstadkonferansen som går av stabelen fredag 25. januar 2019. Gjert er syvbarnsfaren fra Båtsfjord som har trent frem tre europamestere på 1500 -meter i fri-idrett. Under siste års EM vant 17 år gamle Jakob både 1500 og 5000 -meteren, og broren Henrik sikret dobbeltseier på 5000 -meteren.

Gjert er født i Båtsfjord og mistet faren da han var fire år. Han fikk en tøff oppvekst som så mange andre i Finnmark på 60-tallet. Han ble tidlig gift med Tone og sammen har de fått syv barn. Også de første årene i ekteskapet var det trange økonomiske kår. Men livet deres handler om samhold, familie og norsk kultur. Team Ingebrigtsen er blitt et begrep og en egen TV-serien. Gjert som ikke har vært aktiv idrettsutøver selv har heller ingen trenerbakgrunn. Han har bruk sin oppvekst, sin bakgrunn fra jobben som logistikk -ansvarlig og det han selv kaller for «å akkumulere kunnskap» til å snekre sammen de treningsoppleggene som en hel verden nå ønsker å få del i.

-Barna får selv sette målene. De må ta konsekvensene av dem også bidrar jeg, Tone og resten av familien så godt vi kan for at de skal nå sine mål. Alt dette har han sammenfattet i boka «Hvordan oppdra en verdensmester» som allerede er blitt en best-selger. Gjert er å se og lese i alle kanaler og er storfavoritt til å bli Årets trener og Årets navn 2018. Det vil være utfordrende for mange da hans metoder både for trening og oppdragelse er selvlært og på flere punkter avviker fra det som er opplest og vedtatt som normer. På Harstadkonferansen får vi høre han selv fortelle om oppvekst, bakgrunn, motgang og fremgang. Og hva han mener må til for å oppnå resultater. Det blir garantert et foredrag du vil huske.

Ler mer om Harstadkonferansen på denne linken…


FAKTA:

Harstadkonferansen arrangeres for 20.gang 25.januar 2019. Konferansen er har vært utsolgt de siste årene med 420 deltakere fra privat og offentlig sektor. Harstadkonferansen er landsdelens eldste næringslivskonferanse og er kjent for å holde høyt faglig nivå. Hittil har det medvirket mer enn 120 innledere fra 12 nasjoner. Konferansen som også byr på frokost, lunsj, kultur og utdeling av Seire ved å dele-prisen er kjent for sin feelgood-stemning.

For konferansen i 2019 er det foreløpig lansert to innledere: kjernefysiker og rosablogger Sunniva Rose og den Oscar-nominerte filmskaperen Iram Haq.