Påskefrokost 2018

Alvor, skjemt og spennende nyheter på påskefrokosten til Harstad profileringspool

Var Jesus på besøk, eller var det bare han fyren som synger i Return? Sogneprest Stian Holtskog hadde en humoristisk avslutning på den tradisjonelle påskefrokosten på Røkenes gård.

– Uansett hva jeg spør barna om, svare de Jesus. Kom til å tenke på det når jeg nå skal prate etter en langhåret rocker. Spør jeg dere, vil jeg til vanlig nok få til svar at det er Knut Erik, vokalisten i Return, men hvem vet i dag?, sa Holtskog og høstet latter fra 70 deltakere på frokostmøtet og et dypt bukk fra Knut Erik Østgård.

.

BAKGÅRDEN

Den tradisjonelle påskefrokosten til Harstad profileringspool bød på solide overraskelser, spennende nyheter fra både Bysenteret, Langmoan næringspark og, ikke minst, fra BAKGÅRDEN, som slapp hele fem nye artister fredag morgen.

­Det gikk et gisp gjennom forsamlingen da festivalsjef Jan Santocono var midt i lanseringen, og promofilmen av bandet Return var avspilt. Uten forvarsel lød de kjente gitartonene fra Returns største hit, Sing me a song, og inn kom Knut Erik Østgård og fremførte den ultimate allsangen til bandet fra Stange.

De andre bandslippene fra BAKGÅRDEN ble også svært godt mottatt av de frammøtte: De norske rockelegendene Raga Rockers, popkometen HALIE, rapperen Store P og ikke minst de legendariske popjazz-bandet Level 42.

Spennende

Fredagens frokostmøte bød også på en presentasjon av Folk i Parken, som skal arrangeres i Folkeparken 29. mai kl. 17.00. Prosjektleder Maria Henriette Nygård presenterte de fem bedriftene som skal sørge for innhold i familiefesten: Sam Lekeland, Caverion, Harstad Tidende, Thon hotell Harstad og Byggesystemer la alle fram spennende planer som vil sørge for at også årets arrangement byr på spennende opplevelser og aktiviteter for små og store harstadværinger.

Henning Eliasen, som representerer profileringspoolens nyeste medlem, Arctic Eiendom Harstad, orienterte frokostmøtet om de spennende planene de har for å fornye Bysenteret, med hovedvekt på design og nye, spennende butikker.

Bjørn Rasch Tellefsen fra Eiendomsselskapet BRT AS fortalte om de langsiktige planene for utviklingen av Langmoan som næringsområde. I den senere tid er det gjort mye med dette området, som er like stort som Stangnes syd, og hvor tilkjørte steinmasser har sørget for at det er bygd et par kilometer vei der oppe.

Styreleder Kristine Drechsler Hansen både åpnet og avsluttet frokostmøte, og vi slutter oss til hennes avskjedshilsen til frokostmøte: GOD PÅSKE!