En av verdens ti beste «management thinkers»

Endelig kommer Kjell Nordstrøm til Harstadkonferansen.

En av verdens ti beste «management thinkers» – Endelig kommer Kjell Nordstrøm til Harstadkonferansen.

-Vi er stolt over å kunne presentere Kjell Nordstrøm som klar til Harstadkonferansen 25. januar 2019.
Vi har jaktet i flere år på Nordstrøm som rangeres blant de ti beste «management thinkers» i hele verden, det sier styreleder i Harstad profileringspool, Rolf Olsen.

-Programkomiteen for konferansen har jobbet hardt for å få med denne finsk-svenske økonomen, forfatteren og foredragsholderen. Hans bøker har gått inn på listene over tidenes viktigste. Boken «Funky business» som han skrev sammen med Jonas Ridderstråle har solgt i over 300.000 eksemplarer. Den handler om hvordan man skal lykkes i det kompetansebaserte samfunn med digitalsering og globalisering. Og hans siste bok «Urban express» handler om hvordan man skal lykkes når verdens urbaniseres så raskt. Hvordan skal byer, næringsliv og enkeltpersoner takle de nye utfordringer og muligheter.

Nordstrøm har en doktorgrad og jobber ved institutt for internasjonal virksomhet ved Handelshøyskolen i Stockholm der han forsker på bedriftsstrategier, globalisering og fremtidens byer.

-Dette må bare der som vil gjøre noe fremover få med seg, sier en entusiastisk Rolf Olsen som mener jubileumsprogrammet for Harstadkonferansen blir tidenes, eller et jubileum verdig.

Sjekk ut  Harstadkonferansen.no  for mer info og billettkjøp.