Harstadkonferansen

får strålende tilbakemeldinger fra tidligere konferansedeltakere!

Å delta på Harstadkonferansen er ei god investering!

Tilbakemeldingene fra konferansedeltakerne på årets konferanse, med tema New Thinking, bekrefter at vi har funnet en form og innretning på Harstadkonferansen som gir deltakerne valuta for pengene i form av nyttig kunnskap og en god møteplass til relasjonsbygging. På en skala fra 1-6 ga konferansedeltakerne oss karakteren 5,32!

Som noen fornøyde deltakere sier det etter årets konferanse:

  • Keep up the good work. Jeg har vært på de fleste Harstadkonferansene og syns alltid jeg går hjem «rikere og mer opplyst» enn da jeg kom. Jeg har anbefalt dette til mange av mine kunder og venner».
  • «Beste konferansen jeg har vært på. Har deltatt i Oslo, Bergen, Stavanger, Bodø , Tromsø og Narvik».
  • «Fantastisk bra! Den skaper engasjement og man blir positiv og inspirert. Jeg er bestandig mer glad, og mere fornøyd, etter å ha deltatt på konferansen». 
  • «Konferansen tok opp viktige og relevante utfordringer globalt og lokalt, samtidig som den ga inspirasjon og positivitet!»
  • «Deltok for første gang, og kommer garantert tilbake. Fantastisk!»

Harstad profileringspool har i hele 18 år arrangert Harstadkonferansen. Det som kjennetegner konferansen er at vi har greid å hente de beste innlederne til å snakke om dagsaktuelle tema – til nytte for hele næringslivet i regionen!

Og det er ikke bare deltakerne på konferansen som ser at Harstadkonferansen er et godt tilbud. Ken Hughes, som er den av innlederne med størst internasjonal erfaring fra slike konferanser, sier det slik i sin tilbakemelding til Harstad profileringspool:

  • Taking part in the Harstad conference 2017 was such a pleasure. The event was jam-packed with top-level speakers, a really engaged and energetic audience and a fantastic entertainment programme. It is certainly an event worth attending either as a performer or a delegate. Highly recommended». – Ken Hughes.

Billettsalget til Harstadkonferansen 2018 – er godt i gang, og vi kan melde om en rekordstor etterspørsel etter billetter. Dersom du har lyst til å få inspirerende påfyll av nødvendig kunnskap, anbefaler vi deg å sikre deg billetter til Harstadkonferansen og Seire ved å dele-festen i dag!

MELD DEG PÅ HER: