En påskefrokost spekket med gode historier

60 personer deltok på fredagens frokostmøte

Havna, Nordic, Folk i Parken og ikke minst BAKgården serverte planer, vyer og nyheter på løpende bånd

Den tradisjonelle Påskefrokosten i regi av Harstad Profileringspool fredag 7. april, ble en godt besøkt produksjon. 

Skjermbilde 2017-04-06 kl. 23.04.11Festivalsjef Jan Santocono leverte nyheter om at Bakgården, som går av stabelen 17.-19. august, i år har setter opp den spesialskrevne barnemusikalen BAKgårdskatter. I tillegg byr BAKgårdens familiearrangement på tre av superfinalistene fra fjorårets MGP Jr. To nye legendariske band, som begge skal spille lørdag, ble også presentert: Vazelinga Bilopphøggers og TNT. Fra før er det som kjent klart at Allan Walker, Dagny, Sondre Justad, Timbuktu med Damnd, Jarle Bernhoff og Bendik kommer. Og flere vil bli annonsert senere.

Les mer på BAKgårdens hjemmesider ved å trykke her: 

Havna er blitt en samfunnsaktør og byutvikler, og havnesjef Ivar F. Hagenlund fortalte at vi allerede i juni får molo, gjestehavn, marina og landets beste kai for hurtigbåter. 2FrokostmøteSenere kommer flere byggetrinn for opp mot 400 småbåtplasser og på sikt ei gigantisk utbygging på Rødskjær.

Sverre Utvåg fortalte om planene på Larsneset, der Nordic endelig har fått klarsignal og er nær en oppstart for utbygginga som blant annet vil huse 70-90 leiligheter, 400 parkeringsplasser, flere butikker, grøntarealer, kultur og underholdning.
Dersom alt klaffer kan bygget stå ferdig allerede høsten 2019.

Harstad profileringspools familiearrangement Folk i parken, åpner påmeldingene til folkefesten i dag.   Student og prosjektleder Maria Nygård fortalte, på vegne av avgangsklassen ved Prosjektlederstudiet ved UIT campus Harstad, om planene de har for årets arrangement, som går av stabelen i Folkeparken 9. mai.  Det er et begrenset antall plasser, så informer dine ansatte om at de kan melde seg på her:6Frokosmøte

PÅMELDING FOLK I PARKEN:

Styret i Harstad profileringspool ønsker alle ei riktig god påske!