Patriotaften 5. april 2019

Patriotaften 5. april 2019

Patrioter har i all tid kjempet for noe de virkelig tror på. Fra frihetskjempere, opprørere, saksforkjempere til fanatiske fotballsupportere. Det er følelsen av kjærlighet og tilknytning til noe som driver oss.

I Harstad profileringspool tror vi også på noe større. Vi tror på at vi kan skape utvikling og sterkere tilhørighet til vår kjære by ved å dele. Vi kaller det «Seire ved å dele». Det skjer store ting fredag 5. april.

Vi møtes som alltid forventningsfulle kl. 19.00 på Grand-trappa (Scandic Harstad). Og så kommer patriotopplevelsene som perler på en snor…

Det blir fantastisk! Vi går fra å oppleve kulinarisk fortreffelighet i helt nye omgivelser til å hedre patrioter som har kjempet for noe i hele 40 år. Vi skal videre under jorda og drikke Champagne akkompagnert av ekte fanfarer, og vi skal få oppleve et av verdens syv naturunderverker. Kan det bli bedre?

Men det stopper ikke der. Det blir også festlige og artige lagkonkurranser, trimming av lattermuskler, musikk og flere svinaktig gode matopplevelser. Mer kan vi ikke røpe nå, men fantastisk blir det – garantert! Ja, da er det vel bare for oss Harstad-patrioter og melde oss på!

PS! Det er lurt å melde seg på allerede i dag (først til mølla-prinsippet) [ekstern lenke – påmelding]

  • Dato: Fredag 5. april 2019
  • Tidspunkt: Kl. 19:00
  • Møtested: Scandic Hotel (“Grand-trappa”)
  • Priser: A-medlem: kr 500,-. B-medlem: kr 750,-
  • Påmeldingsfrist: Fredag 29. mars kl. 15:00
  • Antrekk: Casual samt varm jakke og gode sko