Foto: Bjørn Isaksen

Sammen lyser vi opp Harstad

Gi din støtte til lysene i TV-tårnet!

Sammen lyser vi opp Harstad!

Gi din støtte til lysene i TV-tårnet!

Harstad profileringspool trenger din støtte for å lyssette det som i 12 år er blitt et landemerke for Harstad i mørketida: TV-tårnet.

Sammen lyser vi opp Harstad, og vi er vi avhengig av din støtte for å få til dette økonomiske løftet.

Vi håper derfor at så mange som mulig av Harstads befolkning – både privatpersoner og bedrifter – blir med på spleiselaget, som som i år også inkluderer lysene i Generalhagen 🙂


Du kan bidra med ditt beløp på følgende måte:


Et lys i mørketida

Lysene i TV-tårnet gjør mørketida litt lysere og litt lettere for oss alle. TV-tårnet er blitt et fyrtårn som gjør oss alle stolte av byen vi bor i!

Harstad profileringspool er en ideell organisasjon som ønsker å bidra til positiv byutvikling.  Gjennom vår visjon «Seire ved å dele», står vi bak en rekke arrangementer som innbyggerne i Harstad setter stor pris på, som for eksempel Bakgården, Harstadkonferansen og gratisarrangementet Folk i Parken. Og ikke minst: Vi tenner lysene i TV-tårnet og Generalhagen og sørger for at mørketida oppleves litt lettere for oss som bor i Vågsfjordens perle.


Det blir ikke Jul i Harstad uten lys i TV-tårnet!

Belysningen av TV-tårnet er i dag et samarbeid mellom Harstad profileringspool, Marios Musikk, Hålogaland Kraft, Relacom, Byggesystemer, Hålogaland Kraft Bredbånd og Telenor.

Vennlig hilsen
Harstad Profileringspool

Generalhagen Harstad