Støtt opp om filmfestivalen

27. – 30. oktober

Landets ferskeste filmfestival

Arctic Moving Image & Film Festival(AMIFF), går av stabelen i Harstad denne måneden. Festivalsjef Helene Hokland håper at også medlemmene i Harstad profileringspool støtter opp om den nystartede festivalen.

Hokland gjestet frokostmøtet til Harstad Profileringspool i september, der hun presenterte det spenstige festivalprogrammet for de 70 medlemmene som hadde tatt turen til Thon Hotell.

(Les mer om festivalen her: http://www.amiff.no ).

– Tusen takk for en hyggelig frokost sammen og for fine tilbakemeldinger på filmfestivalen jeg hadde gleden å presentere til dere. Som jeg lovte, vil alle bedriftene i Harstad Profileringspool få ett gratis festivalpass. Jeg håper noen av dere også vil slå til og støtte festivalen ved å bli sponsor, sier Helene Hokland.

Arctic Moving Image & Film Festival går av stabelen 27. – 30. oktober 2016. Filmene vises i Harstad kino, i Lillesalen på Harstad Kulturhus, og ute i bybildet.

Filmene som vises under festivalen vil i hovedsak være internasjonal “kvalitetsfilm” av ny og gammel årgang, altså engasjerende spillefilm, kortfilm og dokumentarer av høy kunstnerisk kvalitet som appellerer til ettertanke. Også nordnorsk film og film fra andre deler av Arktis, vil stå på programmet.

Harstad profileringspool håper at årets festival bare er begynnelsen, og at Helene Hokland og AMIFF lykkes med å  skape en fabelaktig filmfestival i byen vi bor i. Profileringspoolen har som mål å være med å skape bolyst og lage attraktive opplevelser for byens befolkning. Sammen får vi til store ting – vi kaller det Seire ved å dele. Derfor håper vi at hele Harstad kjenner sin besøkelsestid og støtter opp om filmfestivalen ved å gå mann av huse for å se kvalitetsfilm. Det handler om å tørre og ville nye ting. Det beviser Hokland ved sin satsing, og derfor bør vi også ta turen inn i kinomørket i oktober, sier styreleder i Harstad Profileringspool, Kristine Drechsler Hansen.