Tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger!

Harstadkonferansen 2018 traff blink med tema og innledere, mener 370 konferansedeltakere

Nå gleder vi oss til å gi dere Harstadkonferansen for 20. gang!

Tilbakemeldingene fra konferansedeltakerne etter årets konferanse, med tema Together is magic, er svært hyggelig lesning for oss i Harstad profileringspool. Som én fornøyd deltaker sier det etter årets konferanse: Gratulerer med et fantastisk arrangement! Må være en av de beste inspirasjons- og motivasjonskonferansene for næringslivet i Norge!

Selv om vi hele tiden bestreber oss på å bli enda bedre, bekrefter tilbakemeldingene fra deltakerne at vi har funnet en form og innretning på Harstadkonferansen som gir publikum valuta for pengene i form av nyttig kunnskap og en god møteplass til relasjonsbygging.

På en skala fra 1-6 ga deltakerne Harstadkonferansen karakteren 5,26!

Årets tema; Together is magic, traff igjen tidsånden, og de åtte foredragsholderne vi hadde hentet til Vågsfjordens perle, levert alle tankevekkende foredrag som i sum gjorde at representantene for næringslivet i regionen hjem litt klokkere og mer motiverte. Forhåpentlig ble det sådd noen tanker og ideer, som fører til byen vi bor blir et enda bedre sted å være i framtiden.

Harstad profileringspool har i 19 år arrangert Harstadkonferansen. Nå retter vi blikket mot 2019 og konferansens 20-årsjubileum. Tilbakemeldingene fra konferansedeltakerne gjør av vi ønsker å legge oss enda hardere i selene for å produsere landsdelenes beste næringslivskonferanse i jubileumsåret!

Sett allerede nå av fredag 18. januar 2019!