Velkommen til frokostmøte 14.juni

Spennende frokostmøte med mye på agendaen

Sommerens siste frokostmøte

14.juni er det igjen klart for frokostmøte med mange spennende foredragsholdere som står i stil med vår visjon seire ved å dele

Dagens vertsbedrift, Inko Harstad, tar i mot oss i deres nyrenoverte lokaler i Storgata 19 klokka 0745. Her vil vi nyte deilig frokost sammen, før vår styreleder Lillian Mathisen informerer om de pågående aktivitetene i Harstad Profileringspool. Lisbeth Ringstad presenterer Inko Harstad for oss, og Lillian Sharma vil dele tanker om Harstad. Maria Utsi viser oss festspillene 2019, og til sist vil Karl-Erik Aagaard-Nilsen avslutte med å snakke om årets Stafett for Livet.

BBqueen og Roots Junction representerer det kulturelle innslaget, og tar oss med på en seilas gjennom blues&roots- oppdresset med egen vri, for å sette stemningen til kveldens sommerfest.

Program for frokostmøtet:

07:45-08:30        Frokost

08:30-08:40        Nytt fra Pool1 – Styreleder

08:40-08:55        Presentasjon Inko – Lisbeth Ringstad (adm.dir)

08:55-09:15        Harstad i Sentrum – Byarkitekt Lillian Sharma

09:15-09:25        Kulturelt innslag – BBQueen & Roots Junction

09:25-09:45        Festspillene i Nord-Norge – Festspilldirektør Maria Utsi

09:45-09:55        «Stafett for livet» Harstad kreftforening – KarlErik Aagard-Nilsen

09:45-10:00        Nytt fra medlemmene – Styreleder

Lisbeth Ringstad – Inko Harstad

Bygget, som i mange år huset Mølla og Bakeri, har nå blitt landets kuleste jobbsenter. Betongveggene som dominerte bygget er nå borte, og erstattet med luftige og lydtette lokaler som skal skape trivsel og arbeidsglede både for de ansatte og jobbsøkerne som bruker lokalene. Lisbeth presenterer Inko Harstad AS gjennom verdier, målsetninger, og ikke minst arbeidsglede.

Lillian Sharma – byarkitekt i kystbyen Harstad

Byarkitekten Lillian Sharma kommer for å dele sine kunnskaper og erfaringer med å skape levende byrom. Lillian jobbet 5 år i Bergen, hvor hun skapte byrom hvor kunst, kultur og arkitektur utfyller hverandre. Lillian snakker om hvordan vi sammen kan engasjere oss for å skape attraktive og spennende byrom i Harstad.

Maria Utsi – Festspillene i Nord-Norge

Maria Utsi er direktøren for de Artiske Festpillene med ambisjoner om å bli verdens viktigste kunstfestival for hele sirkumpolare nord. Festspillene profilerer kunst og kulturliv i landsdelen, men er også en viktig støttespiller til nyskapende prosjekter og har en ledende rolle som nettverksbygger både lokalt og internasjonalt. Under frokostmøtet får vi høre mer om visjonene og programmet for Festspillene i Harstad 2019.

Karl-Erik Aagaard Nilsen: Stafett for livet

Karl-Erik Aagaard-Nilsen er kanskje best kjent som eiendomsutvikler med hjertet for Harstad. På frokostmøtet kommer han for å snakke om å engasjere seg i samfunnet, og “Stafetten For Livet” i regi av Harstad Kreftforening. Karl-Erik er en viktig framdriver for nettverksbygging, og engasjering i staffeten og vil snakke om hvordan vi sammen kan seire ved å dele ved å skape engasjement og glede.

Forfall meldes på vanlig måte til styret@pool1.no

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til det siste frokostmøtet før sommeren.